Webdesign

Webdesign

Een website is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Bijna iedereen is tegenwoordig online en kan daardoor ook makkelijk aan informatie komen. Belangrijk is dat een website duidelijk moet zijn, de bezoeker moet in één oog opslag kunnen zien wat voor soort bedrijf u bent en wat u te bieden heeft.

Wij zoeken samen met u naar een geschikt ontwerp en zullen daarna een aantal voorbeelden laten zien alvorens het definitieve ontwerp wordt gemaakt. Wij adviseren u hier graag bij. Wij rekenen scherpe tarieven!

 

Mobiele website

Een mobiele versie van uw website is tegenwoordig een pré, zeker gezien de toename van het mobiel internet op de smartphone is een mobile versie van uw website zeker aan te bevelen. De meeste website’s zijn standaard al geschikt voor smartphone’s en tablet gebruik. U kunt er ook voor kiezen om uw website voor alleen mobiel gebruik te laten bouwen.

 

Website make-over

U heeft al een website maar deze is website is niet meer van deze tijd? Wij bieden u tegen een scherp tarief aan om u oude website weer helemaal van deze tijd te maken.

Wij zoeken samen met u naar een geschikt ontwerp en zullen daarna een aantal voorbeelden laten zien alvorens het definitieve ontwerp wordt gemaakt. Wij adviseren u hier graag bij.